Η λίστα ιστολογίων μου

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΟΚ εναντίον ΤΣΣΚΑ στην κατάμεστη Τούμπα με τους παίκτες του Μάκη Χάβου να θέλουν μόνο τη νίκη

Απέναντι στην πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ, ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει να κάνει σήμερα (17/2, 22.05, ANT1) το πρώτο βήμα για τη νέα υπέρβαση. Να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να διεκδικήσει με όλες του τις δυνάμεις την πρόκριση στη Μόσχα.

Προτεραιότητα αποτελεί για τον "Δικέφαλο" να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα απέναντι στην καλύτερη επίθεση της διοργάνωσης. Όσον αφορά στην ενδεκάδα, ο Μάκης Χάβος δεν αναμένεται να κάνει εκπλήξεις. Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Τσιρίλο και ο Κοντρέρας κεντρικοί αμυντικοί, δεξιά στην άμυνα ο Σνάουτσνερ, αριστερά ο Λίνο, κεντρικά χαφ ο Γκαρσία και ο Τσουκαλάς, μπροστά τους ο Ίβιτς, στα άκρα της επίθεσης ο Βιεϊρίνια και ο Ελ Ζαρ και στην κορυφή ο Σαλπιγγίδης.

Έκπληξη αποτελεί η παρουσία του Βιτόλο στην αποστολή. Σ’ αυτή συμμετέχουν οι Χαλκιά;, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Γκαρσία, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Ο Λεονίντ Σλούτσκι ελπίζει οι παίκτες του να ξεπεράσουν το ντεσαβαντάζ της έλλειψης επίσημων αγώνων στα πόδια τους και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Η ενδεκάδα θα εξαρτηθεί από το αν τελικά είναι σε θέση να αγωνιστούν οι Λοβ και Χόντα.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ακινφέεφ στο κέντρο της άμυνας το δίδυμο αποτελείται από τους Βασίλι Μπερεζούτσκι και Ιγκνάσεβιτς, ενώ στο αριστερό άκρο θα είναι ο Ναμπάμπκιν και δεξιά ο Σενίκοφ. Στη μεσαία γραμμή ο Σεμπέρας θα παίξει μαζί με τον Ντζακόεφ ή τον Χόντα με τον Τόσιτς στα δεξιά και τον Καούνα στα αριστερά. Στην επίθεση σίγουρη είναι η παρουσία του Ντουμπιά και στο πλευρό του αν δεν καταφέρει να είναι έτοιμος ο Λοβ, θα βρίσκεται ο Νέσιντ.

Ο διαιτητής

Ο Άντρε Μάρινερ θα είναι ο άρχοντας του αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ενώ βοηθοί του θα είναι οι Στέφεν Τσάιλντ και Σίμον Λονγκ. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Στιούαρτ Άτγουελ, ενώ οι βοηθοί που θα βρίσκονται πίσω από τις δύο εστίες θα είναι οι Κέβιν Φρεντ και Λι Μέισον.

Ο κόσμος

Η Τούμπα θα είναι σήμερα κατάμεστη καθώς έχουν απομείνει λίγα «ακριβά» εισιτήρια. Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με τους… κανόνες συμπεριφοράς που πρέπει να τηρηθούν χωρίς αυτό να σημαίνει πως και πάλι η ατμόσφαιρα δε θα είναι καυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: